Webdesign, Webdevelopment & Webapplicaties

Eenvoudig.

Krachtig.

Je privacy is belangrijk

We proberen zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met persoonsgegevens en daarbij houden we ons aan de eisen van de AVG privacywetgeving, dat betekent bijvoorbeeld dat wij:

 

Gebruik persoonsgegevens

We gebruiken je gegevens alleen voor het leveren van diensten, de facturatie daarvan en onderlinge communicatie. We zullen je gegevens nooit delen met derden tenzij dat absoluut nodig is voor het leveren van diensten of het wettelijk verplicht is. Wij zorgen dat onze beveiliging technisch zo goed mogelijk op orde is en dat enkel de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gevens. We bewaren onderstaande gegevens zolang als nodig is voor het uitvoeren van bovenstaande diensten.

 

Cookies

We maken enkel gebruik van cookies die nodig zijn voor het functioneren van de website en het bezoek op onze website te meten. Dit meten doen we via Matomo op onze eigen server en de gemeten data word zo veel mogelijk geanonimiseerd zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

 

Wijzigen van je gegevens

Als klant kun je je gegevens ten alle tijden bij ons opvragen of een verzoek tot wijziging / verwijdering indienen via onderstaande contact informatie.

 

Aanpassingen

Deze privacyverklaring is in werking getreden op 7 maart 2018 en kan ten alle tijden wijzigen. Veranderingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd.

 

Contact

03 Webdesign
Bernhardstraat 13
5451 BN Mill
0485-782 500

Contact

Neem vrijblijvend contact op